Tyre Business Solution

Tyre Business Solution

AnvelopeTbs – site specializat in comertul si distributia de anvelope auto, moto si de camion. AnvelopeTbs comercializeaza marci premium, marci de buget si marci lowcost.

În România, Tyre Business Solution Srl este distribuitor specializat în comercializarea anvelopelor destinate unei mari varietăţi de vehicole: autoturisme, transport uşor, SUV, 4×4, motociclete, transport de mărfuri, maşini agricole, geniu civil, moto şi electro stivuitoare.

Fondată de către profesionişti români din sectorul anvelopelor, încă de la început Tyre Business Solution (TBS) a reprezentat de la bun început marcile consacrate Michelin, Pirelli, Bridgestone, Continental, Dunlop, Nokian, GoodYear, Yokohama, Hankook, si subbrandurile acestora. Incepand cu octombrie 2012 TBS comercializeaza si marcile lowcost : Kleber, Runway, Rockstone, Nankang, Hifly,Infinity, Sailun.

Azi, Tyre Business Solution este prezent pe întregul teritoriu al României, prin canalele de distribuţie. Tyre Business Solution este un jucator important in România în distribuţia de anvelope de toate tipurile:

Consum – anvelope pentru autoturisme, SUV-uri, vehicule comerciale uşoare şi motociclete
Industrial – anvelope pentru toate tipurile de vehicole de transport profesionale (autobuze, autocare, maşini agricole, geniu civil, strivuitoare)

www.anvelopetbs.ro


Categorii


Piese Auto

Comentarii inchise.