Traduceri Constanta

Traduceri Constanta

Biroul de traduceri din Constanta Global Translations ofera servicii de traduceri autorizate din/in 35 limbi straine, apostile, supralegalizari, vizari ambasade, consulate, ministere.

Biroul de traduceri din Constanta Global Translations ofera servicii de traduceri autorizate din/in 35 limbi straine, pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive. Biroul de traduceri „Global Translations” din Constanta ofera de asemenea servicii de ridicare a unei game variate de acte si documente de la institutiile abilitate, transcrieri de acte, cat si servicii de aplicare a Apostilei de la Haga, de legalizari si supralegalizari documente la ambasade, consulate, dar si servicii de interpretariat la birouri notariale, oficii de stare civila, politie, conferinte, seminarii etc.
Echipa noastra tanara si dinamica a castigat increderea clientilor, atat persoane fizice cat si juridice, prin furnizarea de servicii de calitate si prin maxima eficienta. Termenul de predare al lucrarilor este stabilit de comun acord si respectat cu rigurozitate, iar continutul documentelor dumneavoastra va ramane strict confidential.

Comentarii inchise.