Termeni si Conditii

Va rugam sa cititi aceste instructiuni si sa respectati toate criteriile si indrumarile inainte de a adauga site-ul dvs. Editorii Hostings.ro au dreptul sa respinga, suspende sau sa stearga fara preaviz orice site care nu respecta instructiunile de mai jos sau instructiunile suplimentare aferente planurilor.
Inainte de a continua propunerea, verificati daca site-ul nu este deja listat, folosind motorul de cautare, cautand numele domeniului pe care doriti sa-l adaugati.
Va rugam NU propuneti site-uri care se incadreaza in urmatoarele categorii:
» site-uri gazduite gratuit (exceptie face wordpress);
» site-uri subdomeniu (exceptie face wordpress);
» site-uri duplicat (mirror);
» site-uri in constructie sau cu pagini fara continut;
» site-uri cu publicitate excesiva;
» site-uri care contin cuvinte ascunse sau orice forma de spam etc;
» site-uri care incalca orice lege romaneasca sau internationala;
» site-uri care deschid pop-up, pop-under sau impun votul in diverse topuri sau clasamente;
» cataloage, directoare si/sau resurse secundare (site-uri care preiau continutul din diferite alte surse);
» site-uri care redirectioneaza catre alt domeniu;
» site-uri cu continut sau orientare sexuala si/sau fara avertismentele legale;

Suplimentar, in formularul de propunere pot aparea alte restrictii specifice planului.
Titlul: Scurt si reprezentativ pentru site-ul propus. Titlul poate sa contina cuvintele pentru care trebuie crescuta relevanta in motoarele de cautare, in vederea obtinerii unei pozitii mai bune in rezultatele anumitor cautari. Numarul de caractere este limitat.
Descriere: Descrierea trebuie sa fie originala, obiectiva si reprezentativa domeniului de activitate al site-ului. Nu introduceti o lista de cuvinte cheie in descriere – pentru lista de cuvinte cheie aveti la dispozitie un camp separat.
Cuvinte cheie: Lista de cuvinte cheie, sinonime sau variatiuni ale cuvintelor reprezentative care nu se regasesc in descriere. Nu folositi numele unor marci concurente si nu repetati cuvintele. Acest camp este folosit doar in cautarile locale si este afisat in pagina individuala pentru transparenta.
URL: Adresa URL de forma http://www.nume-domeniu.ro/.
Adresa email: Adresa email a persoanei care face propunerea.
Hostings.ro garanteaza confidentialitatea acestei adrese care nu va fi publicata in paginile site-ului, nu va fi instrainata si nu va fi folosita in alte scopuri altele decat in comunicarea cu editorii/administratorii directorului.
In functie de caracteristicile planului in care doriti sa faceti propunerea, formularul poate sa contina campuri suplimentare.
Nu folositi nejustificat majuscule sau ALL CAPS in nici o rubrica.
Propunerile care nu respecta aceste instructiuni si/sau instructiunile suplimentare individuale aferente planurilor, pot fi respinse fara preaviz