Service Calculatoare Bucuresti

Service Calculatoare Bucuresti

SCB va sta la dispozitie cu servicii IT de helpdesk si suport tehnic, instalare si reparatii calculatoare, Windows si antivirus, recuperare date, constultanta IT si administrare retea de calculatoare.

Ne adresam persoanelor fizice si firmelor din Bucuresti si Ilfov care doresc sa solicite servicii IT de reparatii calculatoare, instalare Windows si antivirus, recuperare date (fotografii, documente), devirusare calculatoare sau inlocuire de componente PC defecte.

Suntem prezenti in toate etapele de acordare a suportului tehnic: de la recuperarea datelor si eliminarea virusilor care se multiplica la instalarea calculatoarelor si vanzarea de licente software, echipamente IT si calculatoare.

Fiecare companie detine o infrastructura IT de retea unica din punct de vedere tehnic si operational. Externalizarea serviciilor IT de suport tehnic si helpdesk se pot realiza atat individual, cat si in baza unui contract de IT outsourcing. Printre serviciile incluse se numara furnizarea de echipamente IT, administrarea retelei de calculatoare si consultanta IT. Contractul de service IT propus reflecta cu exactitate specificul activitatii din firma si, in plus, sunt asigurate serviciile de devirusare si service calculatoare.

 


Categorii


Service

Comentarii inchise.