SALON NUNTA CASA BRANDUSA

SALON NUNTA CASA BRANDUSA

Organizand nunta dumneavoastra la Salonul Casa Brandusa va veti putea bucura de o experienta unica, de neuitat.

Pentru a celebra un moment important din viata dumneavoastra, fie ca este vorba despre nunta dvs., botezul unui copil, o aniversare, o petrecere corporate, o conferinta a companiei dvs., va asteptam intr-o ambianta placuta la Restaurantul Casa Brandusa .
Restaurantul nostru dispune de 2 saloane pentru evenimente cu capacitati de 140 de locuri, respectiv 200 de locuri, o gradina plina de verdeata unde puteti savura in intimitate preperatele din bucataria romaneasca, cascada ce creaza o atmosfera mirifica, un sistem de climatizare al gradinii, un ecran pentru vizionarea meciului de fotbal al echipei favorite.

Organizand nunta dumneavoastra la Salonul Casa Brandusa va veti putea bucura de o experienta unica, de neuitat. Calitatea, diversitatea, decoratiunile interioare si ambianta deosebita vor face din salonul nostru locul ideal pentru nunta dumneavoastra. Pentru a va face o idee va invitam sa accesati galeria foto sau informatiile legate de meniurile oferite.

Va oferim totodata o varietate culinara speciala, meniul cuprinzand preparate delicioase, gatite cu cele mai proaspete ingrediente de cei mai priceputi maestri ai bucatariei.

www.salon-nunta.ro


Categorii


Divertisment

Comentarii inchise.