Program administrare asociatie de proprietari

Program administrare asociatie de proprietari

Programul pentru administrarea asociatiei de proprietari este unul din cele mai complexe de pe piata si include toate functiile necesare pentru administrarea unei asociatii de proprietari.

Programul pentru administrarea asociatiei de proprietari – GESIMO, pe langa calcularea intretinerii lunare, include multe alte facilitati ca: administrarea facturilor primite de la furnizori; distribuirea cheltuielilor pe cota indiviza, pe apartament, pe numar persoane, etc.; administrarea indecsilor contoarelor; administrarea salariilor si a statelor de plata; contabilitate in partida simpla; plata online a intretinerii; administrarea fondurilor; administrarea penalitatilor; fisa apartamentului; facturi, chitante, bonuri; activ/pasiv; subventii; … plus multe alte functionalitati.

Pret: 60/lei/an/asociatie cu acces la toate functionalitatile aplicatiei pentru administrator, presedinte asociatie, contabil asociatie, cenzor asociatie, casier asociatie.

Pentru a utiliza aplicatia sau pentru a primi mai multe informatii va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@gesimo.ro sau la numarul de telefon 0770 578 155 sau sa accesati adresa web:

gesimo.ro


Categorii


Software

Comentarii inchise.