Magazin online haine Inedit

Magazin online haine Inedit

INEDIT vinde o gama foarte variata de haine si imbracaminte Office, Casual si Luxury, proiectate si confectionate de catre noi la calitate ireprosabila.

INEDIT este o societate comerciala a carei obiect de activitate este reprezentat de piata hainelor. Comercializam, online, prin intermediul site-ului nostru o gama larga de imbracaminte office pentru “omul de afaceri” dar si haine Casual si Luxury pentru publicul larg. Suntem o firma cu peste 20 de ani vechime in confectionarea de haine de cea mai buna calitate si cu design in permanenta perfectionare si personalizare pe baza feedback-ului primit de la clientii nostri.

Suntem dotati cu un laborator de control al calitatii in care lucreaza persoane profesioniste astfel incat putem sa vindem produsele noastre vestimentare in cele mai bune conditii de calitate.

Firma INEDIT are de asemenea un magazin retail in incinta fabricii in care isi vinde produsele cu profesionalism, clientii nostri fiind asistati de un personal competent, bine pregatit.

www.inadentploiesti.ro


Categorii


Imbracaminte

Comentarii inchise.