Magazin insecticide Bucuresti

Magazin insecticide Bucuresti

Echipamentele de dezinsectie si dezinfectie sunt compuse din aparatura de pulverizare reziduala, generatoare de ceata calda, ceata rece. Pulverizatoarele de ceata rece sunt denumite si generatoare ULV.

Echipamentele de dezinsectie si dezinfectie sunt compuse din aparatura de pulverizare reziduala, generatoare de ceata calda, ceata rece. Pulverizatoarele de ceata rece sunt denumite si generatoare ULV (Ultra Low Volume) si se folosesc la dezinsectii si dezinfectii in spatiile de interior, dar si la exterior. Marimea lor variaza de la model la model, dar principiul de functionare este acelasi.

Ingrasamant este un nume generic dat unui produs organic sau mineral, obtinut natural sau artificial folosit, in agricultura pentru fertilizarea solurilor. ingrasamintele hranesc planta si furnizeaza elemente chimice esentiale dezvoltarii acesteia precum: azot, calciu, fosfor, potasiu (nutrienti ai solului) ceea ce duce la o recolta mai bogata si la produse agricole de mai buna calitate. tipul ingrasamantului se alege in functie de tipul solului si de necesitatea tipului de cultura. ingrasamintele naturale contin cantitati mici de azot, fosfor sau potasiu, lucru care se compenseaza prin aplicarea in cantitati mari in solul de fertilizat, aproximativ 10 tone pe hectar. in afara de aportul de substante nutriente, ingrasamintele naturale imbunatatesc flora microbiana a solului, imbunatatesc textura solului si favorizeaza retentia de apa in pamant.

www.botanistii.ro


Categorii


Diverse

Comentarii inchise.