IT Fix Service Calculatoare

IT Fix Service Calculatoare

Servicii IT de reparatii calculatoare, devirusare, instalare Windows si antivirus, configurare retea de calculatoare, suport tehnic, helpdesk si administrare retea de calculatoare, in Bucuresti.

IT Fix se numara printre furnizorii de servicii IT cu cel mai mare potential activ pe piata IT. Principala noastra preocupare este rezolvarea problemelor tehnice cu care se confrunta clientii nostri din Bucuresti si Ilfov.

Serviciile din sectiunea Personal se adreseaza celor care doresc sa solicite la domiciliu interventii de reparatii calculatoare, instalare Windows si antivirus, recuperare fotografii, devirusare sau inlocuire de componente PC defecte.

Din sectiunea Business puteti solicita ajutorul unui tehnician IT specializat in administrarea resurselor IT din firma. Va oferim servicii IT de suport tehnic si helpdesk pentru angajati, devirusare calculatoare conectate in retea, recuperare de date si elaborare dosar de politici si proceduri IT.

In baza unui abonament de mentenanta, IT Fix asigura managementul calculatoarelor si echipamentelor IT, suitei de aplicatii business si utilizatorilor. Printre avantajele contractului de mentenanta se numara disponibilitatea permanenta a unui specialist IT, costurile scazute fata de tariful orar standard si functionarea retelei de calculatoare in conditii optime de performanta.


Categorii


Service

Comentarii inchise.