hormann-prahova.ro totul despre usi

hormann-prahova.ro totul despre usi

DEKOFLEX IND este o companie cu actionari si capital romanesc, avand o experienta in piata incepand cu anul 1995. In prezent suntem reprezentanti Hormann: usi de garaj, usi industriale, tehnica incarcare, sisteme de actionare, tocuri,usi intrare locuinte.

Hörmann este cel mai mare si important producator de porti, usi, tocuri si sisteme de actionare, fiind furnizorul numarul 1 din Europa pe piata de profil, inovatia, garantia calitatii dar si orientarea catre client fiind printre cele mai importante recomandari si obiective. Firma si-a inceput activitatea in urma cu 60 de ani, avand un start up in fabricarea industriala unei usi basculante pentru garaj, si anume usa Berry. Prin anii 60, aceasta a venit pe piata cu usi sectionale de garaj si usi pentru constructii industriale si de productie, menite sa economiseasca spatiul prin sistemul lor de ridicare pe verticala. Prin urmare, firma a inregistrat o evolutie si o dezvoltare a furnizarii si fabricarii unei game largi de produse inovatoare, inca de la faza incipienta a venirii pe piata.
Asadar, printre produsele inscrise in catalogul nostru, pe langa modelele clasice, se regasesc o varietate de usi tip rulou, usi armonice, culisante antifoc si usi rapide, usi impotriva incendiilor dar si antifum, usi pentru intrarea in locuinte cat si usi interioare, copertine si tocuri, dar si sisteme de incarcarcare si sisteme de actionare pentru usi si tablouri de comanda.
wwww.hormann-prahova.ro

Comentarii inchise.