Pescuit si Vanatoare


6 Rezultate gasite

Ferma Piscicola Slavesti – vanzare de puiet peste

Ferma Piscicola Slavesti – vanzare de puiet peste
Vazut de: 206

Ferma Piscicola Slavesti vinde puiet si peste viu crap, fitofag, novac si c-teno pentru balta de pescuit, comerializare si consum propriu.

Pescuit la crap

Pescuit la crap
Vazut de: 212

Din pasiune si profesionalism am pus bazele unui proiect dedicat pescuitului la crap. Datorita experientei dobandite de-a lungul timpului in pescuitul la crap, putem spune fara falsa modestie ca pe site-ul nostru se gasesc numai secrete, trucuri, cele mai moderne tehnici si reportaje despre pescuitul la crap.

Crescatorie Guppy

Crescatorie Guppy
Vazut de: 667

Origine:Pestii guppy sau poecilia reticulata, sunt originari din America centrala, dar datorita culorilor deosebite si usurintei ingrijirii acestuia, pestii guppy s-au raspandit in toata lumea.

Articole de pescuit de import

Articole de pescuit de import
Vazut de: 811

Magazin online de articole de pescuit, camping, bagajerie si haine pescaresti. Comanda scule si accesorii de pescuit direct de la importator, comanda lansete, mulinete, naluci, nade, fire, camping, etc.

Magazin pescuit

Magazin pescuit
Vazut de: 1071

Magazin online cu o gama variata de modele de articole de pescuit! Lansete si mulinete in functie de dimensiuni si tipul de pescuit la cele mai mici preturi!

Pescuit pe olt Sport Fishing

Pescuit pe olt Sport Fishing
Vazut de: 1121

Venim in intampinarea pescarilor cu o gama variata de produse destinate in special pescuitului la rapitor si la crap.