Firme constructii


70 Rezultate gasite

Foraje puturi apa

Foraje puturi apa
Vazut de: 21

Damifor Tehnic este o companie din judeţul Suceava specializată în foraje pentru alimentări cu apă, studii geotehnice, foraje geotermale, micropiloţi şi alte servicii conexe.

Electrician Bucuresti

Electrician Bucuresti
Vazut de: 54

Dispunem de o echipa specializata si cu o vasta experienta in instalatii electrice. Va punem la dispozitie un electrician in Bucuresti ce poate executa orice lucrare de instalatii electrice in Bucuresti si sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 sau 6. Suntem alegerea potrivita in realizare si reparatii, dar si de montaj diverse obiecte electronice si electrocasnice. Daca sunteti in cautare de electrician Bucuresti, noi suntem solutia potrivita.

case de lemn

case de lemn
Vazut de: 94

Suntem o firma bucovineana de constructii de Case din Lemn Ecologice, foisoare, garduri , cu peste 20 de ani de experienta in domeniu.

Usi de garaj Cluj, Usi rezidentiale, Usi industriale – Smilo Holding Cluj

Usi de garaj Cluj, Usi rezidentiale, Usi industriale – Smilo Holding Cluj
Vazut de: 137

Smilo Holding produce, in principal, usi de garaj si usi industriale doorTECK si opereaza, prin distribuitorii sai, pe tot teritoriul national, precum si la export.

De asemenea, Smilo Holding ofera si alte categorii de produse: accesorii porti, automatizari, bariere, rulouri, feronerie, rampe de egalizare, porti industriale, usi frigorifice, obturatoare termice, usi si perdele PVC, sisteme de control acces, grilaje metalice, usi rezistente la foc, usi rapide, automatizari industriale, trape de fum si altele

pardoseli epoxidice

pardoseli epoxidice
Vazut de: 391

pardoselile se realizeaza din beton elicopterizat, fiind acoperite cu un strat de grosime 1 – 3 cm din quartz, disponibil in diferite culori, cu o grosimea totala a pardoselii intre 10 si 25 de cm, anti-aderente, ignifugate.

plasa gard

plasa gard
Vazut de: 356

Plasa de gard împletită zincată prezintă un grad extins de adaptabilitate, datorită multiplelor aplicații la care se pretează.

Inchirieri macarale

Inchirieri macarale
Vazut de: 445

Univega Construct, cu sediul in Radauti va pune la dispozitie in vederea inchirierii, din parcul auto propriu, macarale de 12,5 tone DAF, 25 tone XCMG, 100 tone Liebhherr si utilaje pentru constructii.

Glass Elements Romania

Glass Elements Romania
Vazut de: 555

Glass Elements ofera o gama larga de solutii arhitecturale din sticla. Oferim solutii individuale pentru sectoarele: constructii, amenajari, hoteluri, restaurante si rezidential.

Amenajari exterioare

Amenajari exterioare
Vazut de: 491

Firma SC. Exigent House va ofera servicii in domeniul amenajarilor exterioare si executa o gama variata de servicii: renovari case, placari cu polistiren, tencuieli decorative etc.Usi de interior
Doorland Romania