Firme constructii


73 Rezultate gasite

Seminee Bacau

Seminee Bacau
Vazut de: 299

MARMO STIL SRL pune la dispozitie o gama variata de marmura, travertin, granit si compozit. Societatea noastra executa din marmura si granit, la dimensiunile solicitate de client, pardoseli, placaje verticale, trepte, glafuri ferestre, plinte, placari seminee, blaturi pentru bucatarie, bar.

Case din lemn

Case din lemn
Vazut de: 302

Noi, SC DIAMICO SRL, suntem o companie din Gura Humorului, orientata pe constructii case din lemn. Promptitudinea si profesionalismul ne caracterizeaza.

Jaluzele Moinesti

Jaluzele Moinesti
Vazut de: 273

In multitudinea de firme de tamplarie PVC care abunda pe piata romaneasca este greu sa prevezi cate dintre ele sunt firme serioase, si care firma iti ofera acele servicii pentru care sa fii multumit, si sa o recomanzi mai departe.

Foraje puturi apa

Foraje puturi apa
Vazut de: 372

Damifor Tehnic este o companie din judeţul Suceava specializată în foraje pentru alimentări cu apă, studii geotehnice, foraje geotermale, micropiloţi şi alte servicii conexe.

Electrician Bucuresti

Electrician Bucuresti
Vazut de: 200

Dispunem de o echipa specializata si cu o vasta experienta in instalatii electrice. Va punem la dispozitie un electrician in Bucuresti ce poate executa orice lucrare de instalatii electrice in Bucuresti si sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 sau 6. Suntem alegerea potrivita in realizare si reparatii, dar si de montaj diverse obiecte electronice si electrocasnice. Daca sunteti in cautare de electrician Bucuresti, noi suntem solutia potrivita.

case de lemn

case de lemn
Vazut de: 248

Suntem o firma bucovineana de constructii de Case din Lemn Ecologice, foisoare, garduri , cu peste 20 de ani de experienta in domeniu.

Usi de garaj Cluj, Usi rezidentiale, Usi industriale – Smilo Holding Cluj

Usi de garaj Cluj, Usi rezidentiale, Usi industriale – Smilo Holding Cluj
Vazut de: 308

Smilo Holding produce, in principal, usi de garaj si usi industriale doorTECK si opereaza, prin distribuitorii sai, pe tot teritoriul national, precum si la export.

De asemenea, Smilo Holding ofera si alte categorii de produse: accesorii porti, automatizari, bariere, rulouri, feronerie, rampe de egalizare, porti industriale, usi frigorifice, obturatoare termice, usi si perdele PVC, sisteme de control acces, grilaje metalice, usi rezistente la foc, usi rapide, automatizari industriale, trape de fum si altele

pardoseli epoxidice

pardoseli epoxidice
Vazut de: 514

pardoselile se realizeaza din beton elicopterizat, fiind acoperite cu un strat de grosime 1 – 3 cm din quartz, disponibil in diferite culori, cu o grosimea totala a pardoselii intre 10 si 25 de cm, anti-aderente, ignifugate.

plasa gard

plasa gard
Vazut de: 476

Plasa de gard împletită zincată prezintă un grad extins de adaptabilitate, datorită multiplelor aplicații la care se pretează.