Constructii


189 Rezultate gasite
Categoria constructii pentru cei care cauta o firma in domeniul constructiilor, care doresc sa-si construiasca o casa, un bloc sau o cladire de birouri, orice firma de constructii.

Top Blat va ofera cea mai variata gama de culori pentru blaturile de bucatarie

Top Blat va ofera cea mai variata gama de culori pentru blaturile de bucatarie
Vazut de: 415

Top Blat va ofera cea mai variata gama de culori pentru blaturile de bucatarie din quartz compozit. Fiind o companie din secolul XXI intelegem foarte bine nevoile clientului si ii stam la dispozitie cu toata experienta si toata expertiza acumulata in indelungata noastra experienta capatata in confectionarea blaturilor de bucatarie din quartz compozit.

Seminee Bacau

Seminee Bacau
Vazut de: 323

MARMO STIL SRL pune la dispozitie o gama variata de marmura, travertin, granit si compozit. Societatea noastra executa din marmura si granit, la dimensiunile solicitate de client, pardoseli, placaje verticale, trepte, glafuri ferestre, plinte, placari seminee, blaturi pentru bucatarie, bar.

Case din lemn

Case din lemn
Vazut de: 322

Noi, SC DIAMICO SRL, suntem o companie din Gura Humorului, orientata pe constructii case din lemn. Promptitudinea si profesionalismul ne caracterizeaza.

Jaluzele Moinesti

Jaluzele Moinesti
Vazut de: 292

In multitudinea de firme de tamplarie PVC care abunda pe piata romaneasca este greu sa prevezi cate dintre ele sunt firme serioase, si care firma iti ofera acele servicii pentru care sa fii multumit, si sa o recomanzi mai departe.

Amenajari apartamente

Amenajari apartamente
Vazut de: 357

Firma cu personal calificat realizeaza lucrari de amenajari interioare in Bucuresti si judetul Ilfov.

Gresie de calitate import Italia – ItalService.ro

Gresie de calitate import Italia – ItalService.ro
Vazut de: 381

Italservice isi propune sa promoveze produse ceramice de cea mai buna calitate, fiind inn contact cu cele mai noi tendinte din domeniu. Produsele Italservice, marca Made in Italy, sunt recunoscute pentru calitatea deosebita si atentia acordata detaliilor.

Foraje puturi apa

Foraje puturi apa
Vazut de: 392

Damifor Tehnic este o companie din judeţul Suceava specializată în foraje pentru alimentări cu apă, studii geotehnice, foraje geotermale, micropiloţi şi alte servicii conexe.

MDF vopsit

MDF vopsit
Vazut de: 412

Cu o experienta de peste 10 ani in productia de mobilier si fronturi MDF vopsit atat in tara cat si in Europa, readucem clientului din Romania rafinamentul si calitatea.

Zincare electrolitica

Zincare electrolitica
Vazut de: 356

Societatea noastra ofera o protectie anticoroziva de durata sub forma de zincare electrolitica. Acest procedeu reprezinta o solutie convenabila si avantajoasa de acoperire metalica pentru toate organele de asamblare si confectii metalice. Dispunem de tehnica necesara pentru a onora toate comenzile de zincare electrolitica in cel mai scurt timp posibil.Materiale constructii import:

Materiale constructii
Amenajari interioare