Investitii


27 Rezultate gasite

Scoala soferi Suceava

Scoala soferi Suceava
Vazut de: 193

Auto Ungurean este şcoala de şoferi din Suceava ce oferă cel mai mult sprijin viitorilor şoferi pentru obţinerea permisului de conducere categoria B.

Benzi transportoare

Benzi transportoare
Vazut de: 189

Firma Rolatex produce si comercializeaza articole din cauciuc: covoare de cauciuc, benzi transportoare cu insertie de panza EP sau combinate si cu insertie metalica din plasa cord otel

Fibra optica Suceava

Fibra optica Suceava
Vazut de: 124

Oferim servicii de consultanţă, proiectare, dezvoltare şi management de proiect, integrare de sistem şi suport operaţional.

Coacaz negru

Coacaz negru
Vazut de: 190

Pepiniera Moara va ofera pomi fructiferi, arbusti fructiferi, capsuni, toate de inalta calitate tocmai pentru a fi plantate in gradinile si livezile dumneavoastra.

Burgeri iancului

Burgeri iancului
Vazut de: 269

La Blitz Cafe puteti savura burgeri iancului care sunt preparati dupa cele mai inalte standarde culinare existente pe piata din Romania. Clientii pofticiosi de burgeri ne pot gasi intr-o zona exclusivista din sector 2, incercand sa satisfacem si cele mai exigente gusturi culinare.

Bricheti rumegus

Bricheti rumegus
Vazut de: 264

SC Industry Transilvan SRL, cu sediul in Gheorgheni, judetul Harghita, este unul dintre cei mai mari producatori de brichete si peleti din lemn din Romania. Fabrica noastra functioneaza in flux continuu in trei schimburi si produce peste 1 tona de brichete din rumegus pe ora si peste 1,5 tone peleti pe ora.

Scaune ergonomice

Scaune ergonomice
Vazut de: 442

Proiectam, executam si montam diverse modele de scaune ergonomice. Toata gama de scaune ergonomice este conceputa special pentru a se potrivi in orice tip de incapere.

Apartamente Iasi

Apartamente Iasi
Vazut de: 474

Cumpara acum un apartament in ansamblul rezidential Visan si bucura-te de aerul curat si privelistea superba!