Depozit Materiale de Constructii

Depozit Materiale de Constructii

Decora Stil este o companie cu capital privat integral romanesc care are ca profil de activitate importul si distributia de materiale de constructii si finisaje.

Incepand cu 1997, anul infiintarii, volumul de activitate al firmei Decora Stil a inregistrat un trend ascendent. Compania si-a extins continuu gama de produse pentru ca in prezent sa puna la dispozitia clientilor sai 21000 de articole din domeniile constructii, finisaje, amenajari interioare si gradina.
Firma actioneaza pe piata comertului (en–gross si en–detail) cu produse pentru decoratiuni interioare si exterioare, respectiv produsele auxiliare, complementare celor enumerate mai sus. O linie importanta de actiune in care Decora Stil este implicata, o reprezinta prestarea de servicii de consultanta si montaj a produselor si accesoriilor comercializate prin propriile magazine.
Decora Stil asigura, de asemenea, servicii de transport intern si international de marfa. Firma dispune de un parc auto diversificat (tiruri, masini cu autodescarcare, de diferite tonaje: 8 tone, 3.5 tone, 2 tone) implicate in distributie, manipulare si transport marfa.
Pentru a optimiza integrarea activitatilor firmei, managementul a decis infiintarea unui atelier de productie, executie si montaj.
In prezent, aria de activitate a firmei cuprinde judetele Olt, Dolj, Gorj, Valcea si Municipiul Bucuresti, prin 9 puncte de lucru, ce constau in showroom, trei magazine, patru depozite cu vanzare si un atelier de productie.

Puncte de lucru si desfacere
Showroom – str. Pitesti nr 110 -112, loc. Slatina, jud.Olt (vis-a-vis de UTALIM pe str. Cireasov)
Magazin – Bulevard Nicolae Titulescu, Bloc 6, parter, loc. Slatina, jud.Olt
Magazin – Bulevard A.I. Cuza, Bloc S11-S12, parter, loc. Slatina, jud.Olt
Magazin – Stada Vailor, Bloc 22B, parter, loc. Slatina, jud.Olt
Depozit cu vanzare – Strada Depozitelor Nr. 9, loc. Slatina, jud.Olt
Depozit cu vanzare – str. Pitesti nr 110 -112, loc. Slatina, jud.Olt (vis-a-vis de UTALIM pe str. Cireasov)
Atelier Productie – Strada Nicolae Balcescu Nr. 22, loc. Slatina, jud.Olt

Depozit cu vanzare – Strada Prelungirea Severinului Nr.42, loc.Craiova, jud. Dolj (vis-a-vis de Poarta II ELPRECO)

www.decora-design.ro

Comentarii inchise.