AutoImpuls

AutoImpuls

Suntem o echipa de profesionisti axata pe satisfacerea celor mai exigente cerinte ale clientului. Folosim numai cele mai bune echipamente de filmari, sunet si lumini.

Suntem o echipa de profesionisti axata pe satisfacerea celor mai exigente cerinte ale clientului. Anii nostrii de experienta, cit si sutele de invitati de toate varstele ne fac sa putem servi o mare varietate de clienti si evenimente. Folosim numai cele mai bune echipamente de filmari, sunet si lumini pentru a fi siguri ca evenimentul tau va iesi perfect !

Sunteti in cautarea unui DJ cu experienta care sa fie si un bun maestru de ceremonii (MC) ? Vreti ca la nunta voastra sa aveti un adevarat show ?
Evenimentele din viata voastra sunt prea valoroase pentru a fi incredintate unei persoane fara experienta. Dj-ii nostri stiu cum sa completeze evenimentele cu creativitate. Putem sa va alocam dj-ul cel mai potrivit pt dvs in functie de cerinte si muzica solicitata ( DJ specializati pe retro, traditional, modern – DJ club, DJ profesor de dans).
Toate acestea vin sustinute atat de sistemul nostru profesional de sunet si lumini, cat si de experienta sutelor de evenimente sustinute atat in sali acoperite, cat si in aer liber.
In plus, suntem printre putinele firme care au contracte incheiate si licente de difuzare a muzicii cu casele de discuri (UPFR) si uniunea interpretilor ( CREDIDAM ), absolut necesare pentru functionarea in legalitate.

www.autoimpuls.ro


Categorii


Foto

Comentarii inchise.